Nosaltres

Grederes 2.0. és una empresa de l’àmbit de la construcció que té com a objectiu oferir el millor servei tant a professionals com a particulars. Ens volem caracteritzar per un missatge clar i entenedor, perquè el professional tracta cada dia amb materials i obres, però el client particular segurament només reformarà la seva cuina una vegada a la vida. Volem arribar a tots i la millor manera és explicant què fem des de la proximitat.

Els nostres punts forts:

Formació: el nostre equip compta amb professionals amb formació diversa: arquitectes tècnics, topògraf, enginyer de ponts i camins, etc.
Servei Integral: en una mateixa empresa es poden trobar tots els serveis necessaris per fer realitat qualsevol tipus de projecte d'obra. Aquesta és la idea que tenim a Grederes 2.0. Oferir els serveis d'una empresa que es dedica a la construcció, que pot fer les gestions necessàries per tal de portar-la a terme i assessorar-te en qualsevol tema tècnic.
Experiència: 18 anys en el sector de la construcció ens proporcionen un bon bagatge i, sobretot, capacitat de resposta perquè l’experiència sempre és un grau.
Innovació: el 2.0. ens delata. Som una empresa que mira cap al futur, apostant per la innovació i començant una nova etapa que esperem que vingui plena d’oportunitats i encerts.
El novembre de 2019 neix Grederes 2.0. La il·lusió d’un nou projecte pot més que les circumstàncies singulars d’aquest inici de dècada.

Darrera de Grederes 2.0 hi ha la força d’un equip nou, format per persones vingudes d’altres projectes però que comparteixen un mateix objectiu: satisfer les necessitats dels clients amb l’excel·lència, generant-los felicitat!
Open chat